Mindfulness

MINDFULNESS

Mindfulness loopt als rode draad door de trainingen van Zee van Tijd heen. Of het nu gaat over het omgaan met werk, met tijd, met het ouderschap en/of met chronische klachten. Het gaat telkens om opmerkzaam zijn op ervaringen in het moment en situaties bewust beantwoorden in plaats van te reageren op de automatische piloot. Maar ook dat er ruimte is voor reflectie naast actie. Dat je authentiek durft te zijn en met compassie op jezelf en anderen kunt reageren.

Een training in mindfulness is onder andere een training in het erkennen en toestaan van lastige gevoelens. En ook het anders omgaan met eigen gedachten en het leren doorbreken van niet-helpende automatische patronen.

Als je mindfulness toepast in het dagelijks leven zul je gaan merken dat je minder op de automatische piloot reageert en merkt dat je vaak keuzes hebt.

Op het gebied van mindfulness biedt Zee van Tijd

  • Introductieworkshops Mindfulness voor diverse doelgroepen. Ondernemers, werknemers , voor mensen met langdurige fysieke klachten. Dit is als het ware een mindfulnessproeverij! Je kunt daarbij ontdekken of mindfulness bij je past, hoe je het toepast in je dagelijks leven en of en hoe je er verder mee wilt.
  • 8 weekse trainingen Mindfulness Based Cognitive Therapy en Mindfulness Based Stress Reduction. De data van de trainingen met open inschrijving zijn te vinden bij de agenda.
  • Workshops van een of meerdere dagdelen op maat.

De geplande activiteiten met open inschrijving zijn te vinden bij de agenda.

De introductieworkshops en 8-weekse MBCT trainingen in Baarn worden gegeven door Iris Weijman en Premal Koning, beide ervaren psychologen en mindfulnesstrainers.

 

Voor vragen of aanmelden …

… kun je contact met me opnemen: Iris Weijman, iris@zeevantijdtrainingen.nl of 06-23164845