Ontspanning

INDIVIDUELE COACHING

Bij Zee van Tijd ben je op het goede adres voor individuele coaching. Dat kan zowel in-company voor werknemers als op locatie in Baarn, Almere of wandelend.

Ervaar je zelf of een van je medewerkers hinder van spanningsklachten, vermoeidheid, gejaagdheid, langdurige fysieke klachten? Of heb je moeite met werkdruk, het combineren van werk en privé en met het indelen van tijd? Dan kun je via gesprekken en oefeningen patronen onder de loep nemen en gaan ervaren hoe je weer meer rust en plezier kunt ervaren.
Zee van Tijd biedt ook individuele mindfulness trajecten en Tijdsurf trajecten en integreert aspecten uit de positieve psychologie in de trajecten en trainingen.

Ontdek nieuwe wegen naar meer ontspanning, creativiteit en werkplezier!

Veel te veel mensen hebben het gevoel dat ze niet echt leven maar dat ze geleefd worden. Wanneer je je steeds meer van dat knagende gevoel bewust wordt, wordt het hoog tijd. Tijd om eens stil te staan bij de verborgen oorzaken die tot dat moemakende gevoel hebben geleid. Tijd om eens na te gaan denken over haalbare mogelijkheden om weer (meer) van het leven te kunnen gaan genieten. Van je relatie, van je kinderen, van je werk en van je vergeten hobby’s. Van je leven!

Voor vragen of aanmelden …

… kun je contact met me opnemen: Iris Weijman, iris@zeevantijdtrainingen.nl of 06-23164845