Creatief en vitaal aan het werk

TRAININGEN, WORKSHOPS EN COACHING VOOR ORGANISATIES

Wil je als organisatie je medewerkers kennis laten maken met de methode van het Tijdsurfen, neem dan eens vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.
Trainingen en workshops kunnen in-company worden gegeven. Maar ook op een prettige locatie aan zee is een mogelijkheid. Wat is bijvoorbeeld een betere plek om te leren Tijdsurfen dan aan zee met rust en ruimte om je heen? Mensen leren om met afstand naar patronen en nieuwe mogelijkheden te kijken. Letterlijk met afstand door op een waddeneiland of een andere mooie locatie de aanwijzingen van het Tijdsurfen eigen te maken om deze later in de eigen werkomgeving toe te gaan passen. Door de koppeling met de ervaring van de rust en de ruimte van het strand en de zee zal het nog gemakkelijker beklijven.

Trainingen en workshops kunnen gegeven worden voor leden van een team, voor diverse geïnteresseerden in de organisatie, voor leidinggevenden of als bijscholingsdag om effectiever om te leren gaan met (werk)druk en thuis-werkinterferentie.

Een training of workshop Tijdsurfen kan ook gecombineerd en aangevuld worden met mindfulnessoefeningen en toepassingen, yoga, sociale vaardigheden of ontspannende elementen.

Voor vragen of aanmelden …

… kun je contact met me opnemen: Iris Weijman, iris@zeevantijdtrainingen.nl of 06-23164845